Se încarcă ...

Băncile urbane confortabile, coșurile de gunoi sau suporturile pentru biciclete... elementele de arhitectură urbană mică ne înconjoară în fiecare zi. Nu ne putem imagina spațiile urbane sau terenurile verzi fără ele. Chiar dacă nu le acordăm atenție, băncile din parcuri, pe care stăm în parc, ne odihnim la stația de autobuz sau la gara sunt o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. La fel și coșurile de gunoi! La fel de importante în spațiul urban sunt suporturile pentru biciclete sau stâlpii urbani care separă pietonii de drum. Având grijă de detalii, de peste un deceniu, creăm elemente de arhitectură urbană mică și îmbogățim spațiul public!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Înfrumusetțăm imaginea oraselor cu ajutorul mobilierului stradal.Spatiile publice sunt locuri fascinante -unde oamenii si cultura se intalnesc. Ne face plăcere să folosim designul nostru în aceste locuri și să îi facem pe oameni să se simtă mai bine. Aceasta este o misiune pentru noi. Designul bun nu este pentru showroom-uri, ci pentru viață.