Se încarcă ...

AbaRek creează de ani de zile containere de înaltă calitate pentru deșeuri. Oferim nu numai containere individuale, ci și containere cu mai multe compartimente pentru sortarea gunoiului, atât pentru uz intern, cât și extern. Ne preocupăm de fiecare aspect al produselor noastre. Suntem conștienți că clienții noștri sunt interesați de aspectul estetic și atractiv al echipamentelor, precum și de funcționalitatea acestora.

Pentru ca sortarea deșeurilor să fie ușoară, recipientele pentru fiecare tip de deșeu ar trebui să fie clar etichetate. Aceasta este cu atât mai importantă în cazul containerelor amplasate în zonele de joacă. Copiii sunt foarte dornici să participe la selecția deșeurilor, deci trebuie să știe ce să facă cu fiecare tip de deșeu. Marcarea containerelor cu diferite culori este o metodă foarte populară și eficientă pentru a indica utilizatorilor ce și unde să arunce. Noi marcăm containerele noastre cu grafice populare, capacitate colorate sau le vopsim cu pulbere în cazul exemplarelor din oțel, care permit acest lucru. Utilizarea elementelor din lemn pentru încăperea cosurilor exterioare face ca întreaga construcție să arate incredibil de ușor, estetic și natural.

Oferta noastră se concentrează exclusiv pe structuri solide, care permit separarea gunoiului în diferite categorii, cum ar fi elemente din materiale plastice, hârtie sau obiecte din sticlă. Containerele exterioare sunt ușor de montat și sunt confecționate cu precizie din materiale de înaltă calitate, ceea ce le face să servească cu succes utilizatorilor pe parcursul multor ani. De asemenea, este important să menționăm faptul că fiecare coș pentru segregarea gunoiului în orașe sau parcuri arată estetic, ceea ce îl face potrivit pentru a fi plasat în orice spațiu, indiferent de destinația sau suprafața acestuia.

Containerele mari pot să înmagazineze o cantitate considerabilă de obiecte aruncate, ceea ce se traduce prin confort în utilizare și permite golirea conținutului într-un mod relativ rar. Coșurile adecvate pentru segregarea internă și externă a gunoiului în orașe sau parcuri, sunt necesare pentru a respecta normele în vigoare și pentru a îngriji spațiul într-un mod eficient, de aceea vă încurajăm să le comandați. Datorită structurilor noastre, putem menține ordinea în ceea ce privește gestionarea deșeurilor segregate!

În ceea ce privește variantele complet din oțel, acestea au și ele avantajele lor, care în multe cazuri pot determina alegerea lor în locul investiției în exemplare cu carcasă din lemn. De fapt, containerele metalice sunt mai mici și mai ușoare, astfel încât transportul și fixarea lor devin mai ușoare și mai rapide. În plus, după montare, este suficient să le golești, în timp ce coșurile de gunoi și cele pentru segregarea deșeurilor cu acoperire din lemn necesită încă întreținere. Nu se poate nega faptul că oțelul este un material mai durabil și mai rezistent la factorii externi decât lemnul. În ceea ce privește amplasarea construcțiilor noastre în locuri publice, acest lucru poate fi tratat ca o încurajare a grijei pentru valorile ecologice. Este o modalitate bună de a convinge oamenii că întotdeauna merită să ne amintim de mediul înconjurător - trebuie doar să avem oportunitatea, și aceasta este oferită de către coșurile noastre pentru reciclare. Datorită lor, este posibil să se construiască și să se întărească conștiința ecologică în societate, făcând ca aceasta să meargă mână în mână cu acțiunile - chiar și în timpul unei plimbări obișnuite sau în timpul unei excursii.

 

 

Înfrumusetțăm imaginea oraselor cu ajutorul mobilierului stradal.Spatiile publice sunt locuri fascinante -unde oamenii si cultura se intalnesc. Ne face plăcere să folosim designul nostru în aceste locuri și să îi facem pe oameni să se simtă mai bine. Aceasta este o misiune pentru noi. Designul bun nu este pentru showroom-uri, ci pentru viață.