Se încarcă ...

AbaRek srl suntem specializati in crearea aproape a tuturor elementelor de arhitectura mica care se gasesc in spatiul urban.

Oferim clienților noștri de ex.
– bănci de parc
- coșuri de gunoi
- cosuri pentru gunoiul de caini
– parcări pentru biciclete

Misiunea noastră este de a proiecta, fabrica și furniza elemente de arhitectură mică. Ca producător de bănci de parc, coșuri de gunoi exterioare, suporturi pentru biciclete, ghivece și alte structuri pentru echiparea spațiilor deschise, furnizăm atât persoanelor individuale, cât și entităților organizate. Colaborăm cu persoane care caută obiecte de înaltă calitate și robuste la prețuri avantajoase, pentru propriile lor nevoi, cum ar fi pentru grădină sau o parcelă. Printre clienții noștri se numără și companii care doresc să amenajeze terenul lor, de exemplu, în fața sediului. Băncile noastre de parc sunt folosite și de instituțiile publice și cooperative - administrațiile locale, entitățile care administrează infrastructura sportivă și educațională sau administratorii blocurilor de apartamente.

Picture cu terenuri publice, cum ar fi parcuri și bănci, produse de compania noastră, sunt populare și în zonele private. În grădini, pe terenurile de grădină sau în curțile interioare, acestea sunt la fel de utile ca și în parcuri, piețe și scuaruri. Acestea îmbogățesc în mod remarcabil spațiul cu un element practic care permite să ne bucurăm de mediul înconjurător și să ne relaxăm în aer liber, într-o poziție de ședere. Monitorizarea copiilor care se joacă în curte devine mult mai confortabilă de pe o bancă din parc, se poate face o pauză în timpul tăierii ierbii, iar în orice moment puteți să vă așezați sub cerul liber cu o carte sau o ceașcă de cafea în mână.

Recomandăm construcțiile noastre pentru utilizarea în zonele de afaceri, cum ar fi înaintea intrării sau a ieșirii din proprietăți. Merită să le instalați atât în fața clădirilor mari, cât și în fața clădirilor mici, inclusiv a instituțiilor publice. Cu cât este mai mare compania, cu atât încurajăm utilizarea băncilor din parc și a altor elemente de mică arhitectură, produse de noi. Prin utilizarea lor la un cost mic, se poate îmbunătăți imaginea organizației și se poate crește funcționalitatea proprietății în ochii clienților și angajaților.

 

Înfrumusetțăm imaginea oraselor cu ajutorul mobilierului stradal.Spatiile publice sunt locuri fascinante -unde oamenii si cultura se intalnesc. Ne face plăcere să folosim designul nostru în aceste locuri și să îi facem pe oameni să se simtă mai bine. Aceasta este o misiune pentru noi. Designul bun nu este pentru showroom-uri, ci pentru viață.